A9-   Gustavo VEGA MANSILLA    (Pròleg: ARNAU PUIG)

VISIBLE (IN)VISIBLE 

2020    (2a edició revisada)

Idioma: ‎ CATALÀ

Editorial‏: Independently published

PAPEL‏: ‎ 160 pàginas

ISBN-13‏ : ‎ 979-8669377717

Pes: ‎ 245 g / Mida : ‎ 13.34 x 0.94 x 20.32 cm

 

Poesia visual. Un dels noms imprescindibles en l’àmbit de la poesia visual catalana és el de Gustavo Vega, lleonès resident a Barcelona, autor de exposicions i de llibres que mostren una particular concepció del poema. Amb una personal línia de creació encaminada a acoblar llenguatges diferents, plena de lirisme, la seva obra es distingeix radicalment de la realitzada per altres poetes visuals. Un lirisme que a poc a poc va adquirint un to trencadís i balancejador degut a la seva disposició gràfica, que ens evoca la nostra condició d’éssers mortals, limitats. La reflexió filosòfica i existencial s’alternen amb la intertextualitat i el poema acaba atrapant-nos en un regalim final de reflexions, que per la seva brevetat, són molt eloqüents.

Vega disfruta saltant-se els límits de la paraula i explorant les dimensions del cos de l’escriptura, al mateix temps que aprofundeix en les possibilitats de la materialitat plàstica, sempre amb una intenció poetitzadora. Ens fa sentir que existeix la possibilitat d’interrelació entre la paraula i la imatge, entre el textual i el gràfic.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí